اعلان

طريقة عمل الكفته البقسماط
نصف ك لحمه مفرومه 
1 بصله كبيره - ربع كوب دقيق - زيت للتحمير 
1 بيضه - ملح - فلفل - بهارات كفته - 2 معلقة بقسماط 
طريقة التحضير
1- تضعين اللحم فى اناء عميق ويبشر مع بصلة بشر ناعم وتضعى اللحم والفلفل والبهارات والبيضة والبقسماط ويخلط جيدا  وبعد كده نصبع الكفته على القلم ونكون محضرين الدقيق فى طبق مسطح ونلف الكفته صابع صابع فى الدقيق وبعد ما نخلص الكل الصوابع نتركها ربع ساعه وبعد كده نسخن الزيت وتقلى الكفته فى الزيت على نار متوسطه

واليكى اشكال طبق التقديم 
الكفتة بالبقسماط

الكفتة بالبقسماط

الكفتة بالبقسماط




الكفتة بالبقسماط

الكفتة بالبقسماط

الكفتة بالبقسماط

0 التعليقات:

ADs